Érkezés   Távozás
Ajánlatkérés
HUN I  ENG I  DE I  RO
Corso Hotel
Corso Boutique Hotel Gyula

Köszöntő

Kedves Látogatónk!

Szeretettel köszöntjük Önt a Corso Boutique Hotel honlapján. Nagy örömünkre szolgál, hogy virtuális látogatást tesz szállodánkban, amely Gyula város legújabb belvárosi, wellness- konferencia és business szolgáltatásokat nyújtó butik hotelje. Házunk 2010. júliusában nyitotta meg kapuit vendégei előtt. A hotel tulajdonosa, a Leel-Őssy Kft., valamint a hotel személyzete szeretettel várja a pihenésre, kikapcsolódásra vágyó vendégeket!

Sokan megkérdezik: mi is az a „boutique” hotel? Valóban, ezzel a kifejezéssel még csak néhány éve találkozhatnak vendégeink, hiszen a butik hotelek nem a tradicionális szállodák közé tartoznak. Letisztult, modern formák, a 21. század divatos külső és belső jegyei a legkülönbözőbb módokon és stílusokban találhatók meg a legtöbb butik hotelben, így nálunk is, a Corso Hotelben. 

A kategóriát a legutolsó technikai fejlettségi szinthez való erős vonzódás jellemzi. Ezért a technika hatása akár az épület fizikai valóján keresztül, vagy akár a szobai komfort szolgáltatások színvonalának emelésével épít ki kötődést a vendégekkel. 

A butik hotelek egyik fő vezérelve, hogy egy butikhotel a saját maga természetes létezésében már egyfajta szórakozási forma: egy trendi bár, a lobbi, a forma&design, a dekoráció látványos vizualitásának megjelenítésével. A butik hotelek egyedisége tervezésükben, kialakításukban és legfőképpen az általuk nyújtott szerviz minőségében rejlik. 

Mint boutique szálloda, legfontosabb ismérvünk a kevesebb szobamennyiség. Ebből kifolyólag megtehetjük, hogy ragaszkodunk legfőbb elveinkhez, mely a személyre szabott szolgáltatásokban rejlik. A tradicionális, nagy szállodákat a vendégek és a szállodai személyzet közötti kapcsolat minősége különbözteti meg tőlünk, butik hotelektől. Elvárás, hogy a szálloda közvetlen környezetében is legyenek attraktív látványosságok, nevezetességek. A boutique hotelek a városközpontok legkeresettebb részében, lüktető üzleti és igényes szórakozási lehetőségeket is kínáló környezetben helyezkednek el.

Bízunk benne, hogy honlapunk felkelti érdeklődését a Corso Boutique Hotel iránt, és személyesen is meggyőződik majd arról, hogy mennyi lehetőség rejlik egy belvárosi butik hotelben pihenéséhez, felüdüléséhez vagy rendezvénye lebonyolításához. Szállodánk munkatársai az Ön megkeresésére szívesen szolgálnak bővebb információval, illetve igényei szerint személyre szóló ajánlatot is kidolgoznak.

Reméljük, hogy Önt is mihamarabb vendégeink között üdvözölhetjük! 

A Corso Boutique Hotel**** csapata

?