Érkezés   Távozás
Ajánlatkérés
HUN I  ENG I  DE I  RO
Corso Hotel
Haus Nikolaus

Partner szállodánk

A Salzburg-i hegyvidék szívében található Saalfelden Leogang, ahol a nyugalom és a pihenés igazi paradicsoma tárul elénk különleges kínálataival. Ez az a hely, ahol a természet, a kultúra és az ételkülönlegességek színes világának ajánlatai közül válogathatunk. Saalfelden egy vidám, kulturális ajánlatokkal tűzdelt üdülést ígér a hegyek között, ahol a hagyományokkal teli alpesi kultúra frissen, szórakoztatóan és a teljességgel megnyílva, új köntösében tárul elénk. Ha szeretne, akár ellazultan pihenhet, szórakozhat, elmerülhet egy történetben, vagy akár a történelem közelségét és örökségét érezheti a saját bőrén egészen egy eseménydús nap végéig.


A Saalfelden-i Haus Nikolaus barátságos és nyugodt környezetben található felújított vendégház a Ritzensee (2 percre), a centrum (5 percre), a kerékpárutak, a hosszan elnyúló gyalogos túra utak, éttermek és a Heimat-múzem közelében. A házban igazi családias légkör fogadja a vendégeket, ahol valódi pihenésre és feltöltődésre számíthat, amelyet az ablakon kitekintve a gyönyörű, lenyűgöző táj még felejthetetlenebbé tesz.

5 db kétágyas, 2 db egyágyas szoba és egy lakosztály biztosítja a vendégek kényelmét a Haus Nikolausban. A komfortos szobák tusolóval, balkonnal és kábel-tv-vel állnak rendelkezésére. A lakosztályhoz 2 hálószoba, fürdőszoba külön wc-vel és saját napozóterasz tartozik, nappalijában kandalló található.

?